CRM2day.gr
Lunarpages.com Web Hosting
Γίνετε Μέλος Δωρεάν!
  Τελευταία Νέα

Συμφωνία Microsoft και Lenovo για παροχή Online Υπηρεσιών
Συμμετοχή της SalesManager Hellas στο 2 Πανελλήνιο CRM Forum
Ευρώπη, Βραζιλία και Κίνα ενώνονται για την υποστήριξη και την ανάπτυξη λογισμικού ανοιχτού κώδικα
Ολοκληρώθηκε η ετήσια μέτρηση των δεικτών eEurope και i2010 από το Παρατηρητήριο για την ΚτΠ
e-Bill για τους Ιδιώτες συνδρομητές με συμβόλαιο ΤΙΜ!
Athentis Consulting: Νέα έκδοση της σουίτας επιχειρηματικών εφαρμογών Lawson Μ3
Η INTRASOFT International, ως μέλος Κοινοπραξίας, υπέγραψε σύμβαση ύψους Euro 32,5 εκατ. με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή
Νέα Συνεργασία M-Data με Accordent Technologies
Επίσημη παρουσίαση του Entersoft CRM στο 2ο CRM Forum
H SPSS BI Greece Παρουσιάζει την νέα υπηρεσίας SPSS DIMENSIONS Services

Πολιτική Δεδομένων

Εισαγωγή

To CRM2day.gr αποτελεί την ελληνική έκδοση του CRM2day.com, της μοναδικής παγκόσμιας επιχειρηματικής κοινότητας για το CRM και την Customer Economy που ξεκίνησε από την Ελλάδα, το Μάιο του 2001 .

Το CRM2day φιλοδοξεί να αποτελέσει το μοναδικό business community στην ελληνική αγορά που με βασικό άξονα το CRM, θα προσφέρει υψηλού επιπέδου ενημέρωση και γνώση σε θέματα τεχνολογίας, μάρκετινγκ, μάνατζμεντ και κάθε άλλης επιχειρησιακής λειτουργίας, που σχετίζεται με το χώρο της αποκαλούμενης Νew Customer Economy.

Περιεχόμενο - Ευθύνη

Το περιεχόμενο του CRM2day.gr προέρχεται τόσο από την ομάδα του CRM2day.com όσο και από συνεργαζόμενους επαγγελματίες και εταιρίες της ελληνικής και διεθνούς αγοράς. Το CRM2day δεσμεύεται απέναντι στα μέλη και τους επισκέπτες του, ότι καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να εξασφαλίσει την αξιοπιστία και το υψηλό επίπεδο του περιεχομένου του. Παρ' όλα αυτά το CRM2day δεν μπορεί να προσφέρει κανενός είδους εγγύηση σχετικά με την απόλυτη ακρίβεια του περιεχομένου του. Το CRM2day δε φέρει καμμία ευθύνη για τυχόν συνέπειες ή αποτελέσματα που θα προκύψουν από την υιοθέτηση ή/και εφαρμογή απόψεων, πληροφοριών ή γενικών συμβουλών που φιλοξενούνται στο περιεχόμενο του.

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Το CRM2day δεσμεύεται και έχει λάβει μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων που τα μέλη του παρέχουν μέσω του διαδικτύου.

Το CRM2day συγκεντρώνει συγκεκριμένες προσωπικές πληροφορίες από τα μέλη του με σκοπό την προσφορά υψηλού επιπέδου υπηρεσιών και περιεχομένου. Μέρος των προσωπικών δεδομένων συγκεντρώνεται κατά την εγγραφή του επισκέπτη ως μέλος του CRM2day. Μπορεί επίσης να ζητηθούν προσωπικές πληροφορίες και σε άλλες περιπτώσεις , όπως για παράδειγμα όταν το μέλος θέλει να συμμετάσχει σε διαγωνισμό ή κάποια άλλη μέθοδο προώθησης προϊόντων ή υπηρεσιών. Η πληρέστερη γνώση των στοιχείων του κάθε μέλους συμβάλλει ώστε το CRM2day να μπορεί να προσαρμόσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες και το περιεχόμενο στις συγκεκριμένες ανάγκες του.

Το CRM2day εγγυάται την εμπιστευτικότητα των προσωπικών δεδομένων και πληροφοριών, τα οποία του γνωστοποιούν και διαθέτουν οι επισκέπτες και τα μέλη του. Το CRM2day δεσμεύεται για τη μη-δημοσιοποίηση, γνωστοποίηση ή διάθεση, με οποιοδήποτε τρόπο, των ανωτέρω προσωπικών δεδομένων και πληροφοριών σε οποιοδήποτε τρίτο μέρος.

Το CRM2day δύναται μόνον να χρησιμοποιήσει τα ανωτέρω προσωπικά δεδομένα και πληροφορίες προκειμένου να επικοινωνήσει το ίδιο με τα μέλη του ή για λογαριασμό τρίτων (π.χ. διαφήμιση συγκεκριμένου προϊόντος ή υπηρεσίας άλλης εταιρίας), υπό την προϋπόθεση όμως ότι η διαδικασία της επικοινωνίας πραγματοποιείται υπό την ευθύνη και εκτελείται από το ίδιο το CRM2day. Σε κάθε περίπτωση, το CRM2day δεσμεύεται - σύμφωνα με τα ανωτέρω - για τη μη-δημοσιοποίηση, γνωστοποίηση ή διάθεση, με οποιοδήποτε τρόπο, των ανωτέρω προσωπικών δεδομένων και πληροφοριών σε οποιοδήποτε τρίτο μέρος.

Σε κάθε περίπτωση θα τηρείται η διαδικασία που προβλέπεται από το νόμο 2472/1997 για την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων και συγκεκριμένα οι διατάξεις των άρθρων 24 παρ. 3,6,8 και 11 του ανωτέρου νόμου.

Συγκέντρωση Πληροφοριών για την Επισκεψιμότητα

Το CRM2day συγκεντρώνει πληροφορίες επισκεψιμότητας για να διαπιστώσει ποιες σελίδες του δικτύου προτιμούν οι χρήστες με βάση την κίνηση που παρατηρείται στις εν λόγω σελίδες. Δεν παρακολουθεί τι συγκεκριμένα διαβάζει ο κάθε επισκπέπτης ή μέλος, αλλά πως αποδίδει συνολικά η κάθε σελίδα. Η διαδικασία αυτή χρησιμοποιείται αποκλειστικά και μόνον από το CRM2day προκειμένου να βελτιώσει τις διαρκώς παρεχόμενες υπηρεσίες του και να προσαρμόσει το περιεχόμενό του στις ιδιαίτερες ανάγκες και προτιμήσεις των επισκεπτών και μελών του.

Μεταβολή Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Το CRM2day διατηρεί τι δικαίωμα να μεταβάλει οποτεδήποτε την παρούσα πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων και πληροφοριών των μελών και επισκεπτών του, δεσμεύεται όμως για τη δημοσίευση της στην παρούσα σελίδα, τουλάχιστον δεκαπέντε (15) ημέρες πριν την έναρξη τυπικής εφαρμογής της.

CRM Today

Web Hosting με 49€! 100Mb, MySQL, 3 Emails κ.α. To the Top Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα
© CRM2day.gr 2002-2013. All Rights Reserved